Aktivitetsdag i Oslofjord Arena

Den første søndagen i april ble søndags møte på Jarlsberg erstattet med volleyball, fotball, innebandy, ishockey, badminton og klatring. Små og store var samlet til aktivitetsdag i Oslofjord Arena. Da jeg kom inn i arenaen møtte jeg på noen av de voksne i kafeen, der kaffen var bestilt og praten godt i gang. Barna og ungdommen var i full gang med å finne frem til aktiviteter tilpasset dem.  

Litt senere tok jeg en runde rundt i den store, flotte multihallen hvor jeg møtte glade barn, engasjerte ungdom og voksne i fullt driv. Noen unge gutter hadde samlet seg for å spille fotballkamp og andre var godt i gang med volleyball.  Fra klatreveggen kunne man se store smil og mestringsfølelsen kunne ikke skjules – det er en stor bragd å nå til toppen i Vestfolds største og beste klatrevegg! 

Jeg tok deretter en liten tur innom ishallen der mange hadde tatt med seg skøyter, hjelm, kølle og puck. Små og store er i fullt vigør – og full fart ute på isen. Det var også lagt frem tegnesaker og hobbyartikler som et supplement til alle sportsaktivitetene. Mange av barna laget påskepynt. 

Dagens høydepunkt var kanskje ishockeykampen mellom det eldste jentelaget og «old boys». Med publikum og heiarop, latter og smil, var det de eldste (old boys) som sikret seieren denne gangen.  

Utover dagen øker salget i kafeen, det er behov for både mat, drikke og ikke minst en is etter en aktiv, morsom og trivelig dag. Praten ved bordene går lystig for seg, og det blir kveld før folk reiser hjem. Takk for en alle tiders søndag!